Op zaterdag 10 juni organiseert OEH haar jaarlijkse internationale Flanders Cup Allonsius Sport atletiekmeeting. 
Deze internationale meeting is een fantastische ervaring voor al wie van atletiek houdt of er wenst mee kennis te maken.

Voor de organisatie wordt nog naar medewerkers van alle leeftijden gezocht !

Jongeren vanaf 7 jaar kunnen worden ingeschakeld als mandjesdragers, die de kledij van de atleten verzamelen en na de wedstrijd opnieuw overhandigen.  Hiervoor zijn 16 atleetjes nodig ( 2 groepjes van 8 kinderen ) en 2 begeleiders (voor elke groep één ouder die de kinderen aanstuurt); de aanwezigheid wordt gevraagd van 14u15 tot ongeveer 18u15 (voor alle kinderen is drank, eten en een T-shirt voorzien !!! We zijn nog in contact met Karrewiet van Ketnet en misschien komen de kinderen op  TV !!!)

Voor de volwassenen doen we een oproep naar terreinmedewerkers, die helpen bij kampnummers (speer, discus, kogel en hoog) of bij de fieldterminals (het inbrengen van de resultaten). De aanwezigheid van deze medewerkers wordt gevraagd van 14u30 tot 17 u of van 16 u tot 20 u.

U bent geïnteresseerd ? Neem dan contact op met Hugo of Jean-Pierre in het secretariaat of stuur een mailtje naar info@oeh.be met naam, voornaam, shift die u wenst (van 14u30 tot 17 u of van 16u tot 20 u of beide) en GSM-nummer om u te bereiken.

Voor de mandjesdragers hadden we graag de naam van de ouder(s) en hun GSM-nummer gehad, alsook de categorie waarin uw kind ingeschreven is bij OEH.

Alvast dank voor uw zeer gewaardeerde steun aan OEH !!!

Het bestuur.