KONINKLIJKE ATLETIEKCLUB OLYMPIC ESSENBEEK-HALLE (O.E.H.)                                                     voor info mail naar: info@oeh.be

 

 

   


 

Agenda
  November 2019  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Clubsponsors
Trainers gezocht!

Isaac Kimeli sluit zijn seizoen af na de finale van de 5000m in Doha, waar hij, in een voor hem iets te snelle race, eindigde als 14e.
Een interview met Isaac kan je zien via deze link

GOUD, ZILVER EN CLUBRECORD VOOR LENNY BARRA

Afgelopen zaterdag stond het ‘Critérium National’ voor benjamins, pupillen en miniemen op het programma, een meeting die ook wel wordt beschouwd als het officieuze Belgisch Kampioenschap voor die jongste jeugdcategorieën. OEH trok met een tiental talentjes naar Nijvel, benjamin Lenny Barra werd de ‘held van de dag’: hij keerde terug met 1x goud, 1x zilver én een nieuw clubrecord in de sporttas.

Vanessa verbeterde vandaag, zaterdag 28 september, haar eigen Belgische record hamerslingeren en bracht het op 67m78.
Ze wierp dit record tijdens de jaarlijkse Werpers-meeting in Eeklo.
Haar vorige hamerrecord dateerde van 6/10/2018, werd behaald in Saint-Mard en bedroeg toen 67m63.

Proficiat Vanessa Sterckendries met je nieuwe BR!

Isaac kon zich vanavond plaatsen voor de finale van de 5000m op het WK door een 6e plaats in zijn reeks.
Robin HENDRIX moest in de eerste reeks spijtig genoeg de rol lossen en kon zich niet plaatsen...
De finale van de 5000m met Isaac is gepland op maandag 30 september om 20u20 Belgische tijd (timetable).

Link naar Sporza

BELGISCH RECORD SPEERWERPEN (W35) VOOR SARAH VERMEIR

In onze rubriek ‘Sprintjes’ bundelen we de meest spraakmakende resultaten van onze atleten, leuke weetjes en ander interessant clubnieuws van de voorbije dagen. Zo blijft u op de hoogte van wat er allemaal leeft binnen OEH.

MINIEM BEN VERMAUT NUMMER 1 IN VERSPRINGEN

Met enkel nog het ‘Critérium National’ in Nijvel op het programma – deze zondag, voor een beperkte selectie atleten – zit ook voor onze OEH-jeugd het pisteseizoen er zo goed als op. Een kleine delegatie benjamins, pupillen en miniemen trok vorig weekend naar het Putbosstadion in Oordegem voor de laatste grote club-afspraak van de zomer.

NIEUW HORDEN-PR VOOR ADRIEN LOISEAU

Afgelopen weekend werd in Moeskroen het Belgisch Kampioenschap voor cadetten en scholieren gehouden. Voor een zeldzame keer wist OEH jammer genoeg géén medailles te bemachtigen op een kampioenschap. Scholier Adrien Loiseau keerde wel met een nieuw PR op de 110m horden terug uit Henegouwen.

VIER OEH-ATLETEN NAAR DOHA

De Belgische atletiekfederatie heeft de definitieve selectie vrijgegeven voor de IAAF World Athletics Championships, die eind deze maand van start gaan in Doha (Qatar). De Belgische WK-ploeg bestaat uit 27 atleten, met daarbij ook vier clubgenoten: Jonathan Sacoor, Robin Hendrix, Isaac Kimeli en Thomas De Bock.

MAUREEN WYNS BELGISCH KAMPIOENE HAMER

In onze gloednieuwe rubriek ‘Sprintjes op ...’ willen we u vanaf nu op regelmatige basis de meest spraakmakende resultaten van onze atleten, leuke weetjes en ander interessant clubnieuws van de voorbije dagen bundelen in een beknopt overzicht. Zo bent u voortaan nog beter mee met wat er allemaal leeft binnen onze mooie club.

CADET MAUREEN WYNS BELGISCH KAMPIOEN HAMERSLINGEREN

Afgelopen zaterdag mocht Maureen Wyns het hoogste schavotje betreden tijdens het Belgisch Kampioenschap Hamerslingeren voor cadetten! Bovendien verbeterde zij haar persoonlijk record naar 38,62m!
Als je dan weet dat ze niet als favoriete was gestart, dan kan je daar alleen maar fier op zijn!!! Gefeliciteerd, Maureen
!


Start to Run

VAL & LBFA
Weersvooruitzichten
Weersverwachting
Huizingen
Weeronline - Meer weer in Huizingenweeronline.nl Altijd jouw weer

 

Atletiekinfo

Duoloop
Binnenkort...

Olympic Essenbeek-Halle VZW  |  Sterrestraat 115, 1502 Lembeek  |  Tel: 02/356 60 59  |  Bank BE10 3630 8729 6404  |  Ondernemingsnr: 0429 724 945  | info@oeh.be

© 2019, website powered by Twizzit.com