KONINKLIJKE ATLETIEKCLUB OLYMPIC ESSENBEEK-HALLE (O.E.H.)                                                     voor info mail naar: info@oeh.be

 

 

   

 

 

 

 


 Club met Gouden Jeugdlabel

BK veldlopen - 23.02.2020

 

BESTELFORMULIER 

 

 Tickets BK CROSS 2020

Laken/Brussel

 

 

Agenda
  September 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Clubsponsors

KAMPIOEN ZIJN IS PLEZANT!!!

Tussen alle cross-activiteit in deze goedgevulde novembermaand door, hadden het OEH-bestuur en haar feestcomité afgelopen vrijdag toch nog een gaatje gevonden om onze Belgische en Vlaamse kampioenen van het voorbije zomerseizoen in de bloemetjes te zetten. Tijdens deze lange – want veel kampioenen! – en fijne feestavond in het gezellig volgelopen Olympicske, stelde OEH ook drie supergetalenteerde nieuwe clubleden voor: Paulien Nelissen, Jaan Bal en de Fransman Hugo Hay.

DRIE ZEGES VOOR OEH-JEUGD

Het veldloopseizoen is volop aan de gang en dat zal onze OEH-jeugd geweten hebben! Amper één weekje na de cross in Braine, stond er afgelopen zondag al opnieuw een nieuwe afspraak op de kalender. Dit keer was het Warandebos in Kortenberg de ‘place to be’. Ook daar kwamen onze jonge atleten alweer sterk voor de dag: OEH keerde met drie knappe zeges terug van de jaarlijkse ACKO-veldloop ‘Memorial Jef Bogaerts’.

KIMELI WINT OOK IN ZWITSERLAND

In onze rubriek ‘Sprintjes’ bundelen we op regelmatige basis de meest spraakmakende resultaten van onze atleten, interessante weetjes en ander clubnieuws van de voorbije dagen. Zo blijft u nog beter op de hoogte van wat er allemaal leeft binnen OEH.

KIMELI EN HENDRIX HEERSEN IN HET ZAND

Na het OEH-succes op de Relays eind oktober in Berlare, werd ook de eerste individuele manche van de CrossCup aan het Zilvermeer in Mol een absolute voltreffer voor onze club. In de hoofdwedstrijd haalde Isaac Kimeli de zege binnen na een erg spannend duel met de Duitser Samuel Fitwi, in de korte cross was er niemand opgewassen tegen een beresterke Robin Hendrix.

OEH-JEUGD VEROVERT HET PARK

Niet alleen Isaac Kimeli en Robin Hendrix zijn het nieuwe veldloopseizoen furieus gestart, ook onze jeugd en onze masters kunnen zich dezer dagen verkneukelen aan een goedgevulde crosskalender. Vaste prik in het begin van elk winterseizoen is de ‘GP Gaston Reiff de Cross-Country’ in Braine-l’Alleud, georganiseerd door het plaatselijke USBW. Zoals ieder jaar opnieuw was OEH afgelopen zaterdag weeral trouw op post in het mooie Parc du Cheneau.

KNAPPE RESULTATEN VOOR OEH-JEUGD

Amper één weekje nadat met de CrossCup Relays het nieuwe veldloopseizoen op gang werd geschoten, doken afgelopen zondag tal van OEH-atleten alweer de wei in voor nog meer crossplezier. Plaats van de afspraak was het domein bij de militaire Kazerne de Hemptinne in Heverlee, waar de derde editie van de DCLA-veldloop werd gehouden. Vooral onze jeugd was talrijk aanwezig en keerde met knappe resultaten terug uit het Leuvense.

ZESDE ZEGE OP RIJ VOOR OEH-MANNEN

De herenploeg van OEH, bestaande uit Isaac Kimeli, Hugo Hay en Robin Hendrix, heeft afgelopen zondag voor de zesde opeenvolgende keer de overwinning behaald in de CrossCup Relays, de traditionele opener van het veldloopseizoen. Al onze OEH-teams beleefden trouwens een leuke namiddag aan de boorden van het Donkmeer in Berlare en enkele van onze allerjongste cross-talenten deden het voortreffelijk tijdens de omkaderende CrossCup Running Stars-wedstrijden.

Hallo Iedereen,

Het komende atletiekjaar staat voor de deur en atletiekclub Olympic Essenbeek Halle is nog op zoek naar een aantal gemotiveerde trainers bij de jeugd.
Ben je iemand die:
- Op woensdag en/of op vrijdag tijd hebt van 17u45 tot 19u15 (pupillen) 18u30 tot 20u (miniemen)?
- Je houdt van atletiek?
- Je graag met kinderen bezig bent?
- Je graag een centje wilt bijverdienen?

Dan zijn we zeker op zoek naar jou!

Heb je interesse en wil je graag training geven bij de pupillen of miniemen, laat dan zeker iets weten.
Wanneer je twijfelt, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen, dan nemen we samen alles eens door.

Hopelijk tot snel!

Groeten, Kevin

contact: Kevin.debecker@icloud.com

0479563857

OEH MET TOPTEAM AAN START VAN CROSSCUP RELAYS

In onze rubriek ‘Sprintjes’ bundelen we op regelmatige basis de meest spraakmakende resultaten van onze atleten, interessante weetjes en ander clubnieuws van de voorbije dagen. Zo blijft u nog beter op de hoogte van wat er allemaal leeft binnen OEH.

MAUREEN WYNS NUMMER 1 IN HAMERSLINGEREN

Op de 5e Werpersmeeting van AC Meetjesland, afgelopen zaterdag in Eeklo, heeft cadet Maureen Wyns andermaal haar persoonlijk record in het hamerslingeren verbeterd. Met haar winnende worp van 41m41 werd Maureen meteen ook lijstaanvoerster van de nationale ranking 2019 in deze discipline. Een mooie bekroning van een prachtseizoen waarin Maureen wedstrijd na wedstrijd vooruitgang bleef boeken. Dikke proficiat, Maureen!

Ook master Myriam Geerts (W50) kwam in actie op diezelfde Werpersmeeting. Zij pakte de overwinning in het discuswerpen, met een worp van 26m84.

Verslag: Jan

TRAINERS GEZOCHT!

Start to Run

VAL & LBFA
Weersvooruitzichten
Weersverwachting
Huizingen
Weeronline - Meer weer in Huizingenweeronline.nl Altijd jouw weer

 

Atletiekinfo

Go Running

Fotoreportages

Zie MULTIMEDIA in het menu hierboven!

Binnenkort...

Olympic Essenbeek-Halle VZW  |  Adm.zetel: Sterrestraat 115, 1502 Lembeek  |  Terrein: atletiekpiste Provinciedomein Huizingen, hoek Torleylaan/Alsembergsesteenweg z/n, 1654 Huizingen - E-mail: info@oeh.be  |  Bank BE43 0689 3579 5201  |  Ondernemingsnr: 0429 724 945  | 

© 2019, website powered by Twizzit.com