KONINKLIJKE ATLETIEKCLUB OLYMPIC ESSENBEEK-HALLE (O.E.H.)                                                     voor info mail naar: info@oeh.be

 

 

   

 

 

 

 


 Club met Gouden Jeugdlabel

Agenda
  December 2019  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Clubsponsors
TRAINERS GEZOCHT!

Te koop...

KENNY DENEYER WINT KORTE CROSS

Tussen alle Warmathons, eindejaarscorrida’s en kerstfeestjes in, stond afgelopen weekend ook de ACP-cross op het programma. Niet langer in Lennik, maar op een nieuwe locatie in Gooik. De veldloop van AC Pajottenland is traditioneel een vaste afspraak op de winterkalenders van zowat alle trainingsgroepen binnen onze club. Een zestigtal OEH’ers trotseerden zondag dan ook regen en modder – écht cross-weer dus – om de kerstvakantie op een sportieve manier in te zetten…

EEN LACH EN EEN TRAAN IN TILBURG: DE REACTIE VAN ONZE 4 EK-GANGERS

Vier atleten van onze club trokken samen met hun trainer en honderden Belgische fans naar het Nederlandse Tilburg om er het Europees kampioenschap veldlopen te betwisten. In hun koffer heel wat ambitie en dromen. Succes en tegenslag liggen echter dicht bij elkaar en ontmoeten elkaar elk jaar aan de eindmeet van een kampioenschap. Ook bij onze vier EK-gangers waren een lach en een traan aanwezig na het 25e EK veldlopen.

ISAAC KIMELI PAKT ZILVER IN ALLEREERSTE EK VELDLOPEN BIJ SENIOREN

Isaac Kimeli heeft in Tilburg voor een ongezien hoogtepunt gezorgd door in zijn allereerste Europees kampioenschap veldlopen bij de seniors meteen zilver te pakken. Filip Ingebrigtsen bleek net dat tikkeltje te sterk en slaagde erin Isaac af te houden in de laatste ronde.

BESTELLEN VAN JAARBOEK 2018 en WEDSTRIJDKALENDER ZOMER 2019 

Het jaarboek en de zomerkalender blijven vaste waarden in ons atletieklandschap.

Je kan in het jaarboek je atletiekprestaties van het voorbije atletiekjaar nog eens napluisen en

tevens ook van je andere clubgenoten en concurrenten.

Beide uitgaven van de Vlaamse Atletiek Liga kunnen besteld worden aan gunstiger tarieven via de club.

 

JAARBOEK 2018: Prijs 23 euro WEDSTRIJDKALENDER ZOMER 2019: Prijs : 12 euro

COMBINATIEPAKKET: Prijs 33 euro

 

Via de link "INFO 1" onder de clubwebsite kan je tot en met 20 JANUARI 2019 online intekenen 

 

De bestelling zal slechts worden uitgevoerd wanneer de betaling van uw bestelling

is geregistreerd op de clubrekening BE10 3630 8729 6404

 

OEH'ERS SCHITTEREN IN ROESELARE MET VIER EK SELECTIES

Bij een temperatuur van 4 graden celsius en een snijdend koude wind hebben de beste Belgische veldlopers van het moment gestreden om de EK-plaatsen op de Structabo CrossCup-manche te Roeselare. Met een kleine verplaatsing naar Tilburg in het vooruitzicht, vochten alle Belgische atleten voor een EK-selectie. Onder hen ook heel wat clubleden.

JONG EN OUD LATEN OEH-ROOD SCHITTEREN

Afgelopen weekend doken weer heel wat OEH-atleten het veld in. Op zondag waren Isaac Kimeli & co erg succesvol in de CrossCup-manche van Roeselare – verslag van die wedstrijd elders op de website – en daags voordien waren er een pak jeugdatleten en masters terug te vinden in het kasteelpark ‘Drie Fonteinen’ in Vilvoorde, waar de 36e editie van de Sparta Dubbelcross plaatsvond. Jong en ‘iets minder jong’ deden het alweer voortreffelijk.

OEH-JEUGD OOK STERK IN DE REGEN

De Grand Prix Gaston Reiff de Cross Country is één van die herfstklassiekers die bij OEH haast ieder jaar opnieuw voor jong en iets minder jong als vaste afspraak op de veldloopkalender prijkt. Ook afgelopen weekend trokken een kleine zestig clubgenoten naar Braine l’Alleud voor één of meer rondjes doorheen het mooie Parc du Cheneau. Enkelen onder hen keerden zelfs met een mooie trofee huiswaarts.

ISAAC KIMELI BESTE BELG NA STRIJD MET STERKE DUITSER

Bij de Relays in Gent konden we een eerste keer vaststellen hoe het met de conditie van de atleten zat. Toch blijkt op de eerste individuele CrossCup-manche vaak pas echt hoe het met de conditie van de veldlopers gesteld is. Heel wat atleten en atletes van onze club trokken zondag naar Mol om er de veldloop over het zanderige parcours aan het Zilvermeer te betwisten.

OEH-JEUGD ZET CROSS-SEIZOEN PRIMA IN

Amper een weekje nadat het veldloopseizoen officieel op gang werd geschoten met de CrossCup Relays in Gent, stond afgelopen zondag ook voor de OEH-jeugd een allereerste cross-afspraak op de kalender. Een twintigtal jonge clubgenoten trok naar de DCLA-veldloop in Heverlee, waar ze een leuk en gevarieerd bos/weide-parcours mét venijnig klimmetje kregen voorgeschoteld. En het moet gezegd: onze OEH’ers behaalden er stuk voor stuk knappe resultaten.

VIJFDE ZEGE OP RIJ VOOR KIMELI, DEBOGNIES en HENDRIX

DE GRANDE, VERHOEVEN en ROOMS SNELLEN NAAR BRONS

Onder een stralend zonnetje en bij aangename temperaturen rond de 18 graden vond zondag de eerste CrossCup-manche van het winterseizoen plaats. Ook dit jaar ving het regelmatigheidscriterium van de CrossCup, dat dit jaar officieel de Structabo CrossCup genoemd wordt, aan met de Relays aan de Blaarmeersen in Gent. Vier teams vertegenwoordigden onze club bij de heren senioren en twee senioren damesteams van OEH gingen de strijd aan op deze aflossingsveldloop.

Start to Run

VAL & LBFA
Weersvooruitzichten
Weersverwachting
Huizingen
Weeronline - Meer weer in Huizingenweeronline.nl Altijd jouw weer

 

Atletiekinfo

Go Running

Binnenkort...

Olympic Essenbeek-Halle VZW  |  Sterrestraat 115, 1502 Lembeek  |  Tel: 02/356 60 59  |  Bank BE43 0689 3579 5201 (nieuwe rekening !!)  |  Ondernemingsnr: 0429 724 945  | info@oeh.be

© 2019, website powered by Twizzit.com