Word jij onze nieuwe web-medewerker?

 

Voor de uitbouw van onze website en onze social media-kanalen is OEH op zoek naar gemotiveerde atleten, (groot)ouders en sympathisanten die op regelmatige basis een wedstrijdverslag willen schrijven en/of ons van mooie foto’s van op meetings, joggings of trainingen kunnen voorzien. Beschik jij over een beetje journalistiek talent? Of is fotografie jouw hobby? Neem dan zeker contact op met ons redactieteam.

Op deze clubwebsite, en ook via Facebook en Instagram, proberen we je steeds op de hoogte te houden van wat er allemaal reilt en zeilt binnen onze vereniging en laten we je graag meegenieten van de prestaties van al onze atleten: van onze allerkleinste clubgenootjes tot onze Olympische toppers. Omdat onze ‘vaste stukjesschrijver’ recent heeft aangegeven ermee te willen stoppen, zijn we dringend op zoek naar nieuwe medewerkers om onze website en sociale media zo goed mogelijk up-to-date te kunnen houden.

Zie jij het zitten om af en toe een verslagje te schrijven? Of om ons toffe fototeam te komen versterken? Daarvoor hoef je echt geen Pullitzer Prize of World Press Photo Award gewonnen te hebben. Met een beetje aanleg voor schrijven en/of fotograferen, een flinke dosis enthousiasme en het engagement om op regelmatige basis een bijdrage te leveren, ben je bij ons al meer dan welkom!

Goesting? Neem dan gauw contact op met redactie@oeh.be 

Heb je foto's genomen van een wedstrijd? Stuur ze dan altijd zeker door redactie@oeh.be