Vitalic wordt exclusieve hydratatiepartner van OEH

Olympic Essenbeek-Halle mag met Vitalic Sports Drinks een nieuwe partner voorstellen. Vitalic is een Belgisch merk van isotone sportdranken met een laag suikergehalte en een natuurlijke samenstelling van smaken uit fruit-en kruidenextracten.

Specifieke ondersteuning van OEH-atleten

Maar liefst 7 nternationale en nationale atleten, met in rangen Belgische kampioene Hamerslingeren Vanessa Sterckendries en tweevoudig Belgisch kampioen 400m horden Tuur Bras, zullen vanaf heden hun prestaties ondersteund zien door Vitalic.
"Het partnership is aangegaan met de intentie om er iets duurzaam van te maken." zegt OEH-bestuurslid Kevin Van Cutsem. "We willen niet alleen voor sterke partners zorgen om de clubwerking draaiende te houden, maar ook onze atleten een bijkomende duw in de rug te geven. Vitalic is een ambitieuze nieuwe speler op de markt van sportdranken die met hard werk en kwalitatieve producten zijn plek in wil nemen in dit segment. Die mindset past perfect bij een club als de onze."


Voordelen voor OEH en alle OEH-leden

Vitalic zal in vier smaken beschikbaar zijn in clubhuis 't Olympicske vanaf februari.
Daarnaast zal het merk ook aanwezig zijn op de Algemene Quiz, de Hyacintentrail en de WACT Challenger Meeting.
OEH-leden krijgen via Twizzit een kortingscode toegestuurd waarmee ze een heel atletiekjaar voordelig Vitalic-producten aan kunnen kopen.
Neem alvast een kijkje op de Vitalic-website